Twitter kan hjälpa dig att bli framgångsrik

Att bygga ett nätverk av människor runt omkring dig kan vara den nyckeln du behöver för att nå framgång. I din uppbyggnad av ditt stora nätverk kan du använda dig av Twitter och såklart andra sociala medier. Men Twitter är den bästa plattformen att knyta kontakter. Du vet nog vid det här laget att Twitter är en mikroblogg där antal tecken per inlägg är begränsad. Om du använder din mobil som verktyg när du ska jobba med sociala medier ska du se till att du tar hand om den. När du håller på med mobilen mycket och ofta är det väldigt lätt att du tappar den. För att den inte ska gå sönder ska du använda bra mobilskydd. Om du vill ha bra skydd till din telefon ska du kolla in https://billigamobilskydd.se/ som har flera olika modeller och varianter av mobilskal och mobilfodral. Välj ett skydd som passar dig och din stil bäst. Fundera på vad du har för behov när det kommer till skydd innan du beställer ett. Glöm inte att skydda skärmen också.

Direktkontakt med intressanta personer

Varför du ska använda just Twitter för att bli framgångsrik är för att i varje kontakt du har kan det vara en ny kund, samarbetspartner eller någon som kan ge dig kunskap och information om saker som du inte vet. Det spelar ingen roll om du ska marknadsföra dig själv, ditt företag eller skaffa nya bekantskaper, Twitter kan vara vägen att gå för att nå målet. På Twitter får du nämligen insyn och en direktkontakt med människor som är svår att hitta på andra ställen. Du får allt det genom att följa intressanta personer eller relevanta ämnen.

Ha en bra bredd på de personer du följer

För att få ut det mesta möjliga av Twitter ska du försöka se till att följa rätt personer och försöka att vara så delaktig som det går. När du följer intressanta personer och företag får du ta del av deras tankar och åsikter genom Twitterinläggen de skriver. Du bör såklart följa personer i den bransch som du är i men att ha en bredd bland dina följare kan vara berikande.

Twittertips

Det finns några saker som du ska tänka på när du använder Twitter. Om du ska skriva hashtaggar ska du skriva ihop orden eftersom det gör hashtaggen sökbar och möjliggör att den når ut till fler människor. Att nämna personer i en tweet gör att de kommer att se din tweet och har möjlighet att svara på din fråga direkt. Skriv också om saker som du skulle vara intresserad av att läsa.